Notícies - Escola Balaguer

A L’ESTIU, EL CASAL DE L’ESCOLA BALAGUER!

D’aquí no res arriba l’estiu i, amb ell, quina millor manera que gaudir-ne amb totes les coses que tenim preparades al Casal de l’Escola Balaguer.

Hem planejat un munt d’activitats per a què els nostres alumnes puguin passar un estiu divertit, entranyable i ple d’experiències que recordaran sempre.

Teniu tota la informació relativa al casal a l’enllaç adjunt.

Feu-l’hi una ullada que encara hi esteu a temps per fer les inscripcions!

Read moreA L’ESTIU, EL CASAL DE L’ESCOLA BALAGUER!

CAD Escola Balaguer

L’equip de la CAD (Comissió d’Atenció a la Diversitat) de l’escola Balaguer ens reunim un cop a la setmana per coordinar i posar en comú les dificultats que podem trobar en el nostre alumnat i, així, poder posar en marxa les mesures necessàries per ajudar-los.
També ens coordinem amb serveis externs, com l’EAP, Serveis Socials i d’altres professionals per a poder ajudar de manera conjunta al nostre alumnat, juntament amb les famílies.
És molt important poder detectar d’hora qualsevol dificultat d’aprenentatge, salut mental o d’altres circumstàncies que puguin estar generant malestar als nostres alumnes, per a poder acompanyar-los i posar al seu abast els recursos més adients pel seu benestar.

La Volta al Cole

Tota la comunitat de l’Escola Balaguer, nens i nenes, famílies, professors i la resta del personal del Centre, vam participar el passat mes d’octubre a La Volta al Cole, una carrera solidària per sensibilitzar i recaptar fons contra el drama de la leucèmia infantil.

Hem fet l’ingrés a la Fundació “Unoentrecienmil” de 384,62 euros recaptats a l’escola, per aportar el nostre granet de sorra i col·laborar en els projectes de recerca contra aquesta malaltia.

 

En nom de la Fundació Unoentrecienmil, agraïm la col·laboració de les famílies.

Festa 50è aniversari

Dissabte 15 de juny vam celebrar una gran festa al poliesportiu Les Planes. Inflables, torneig de futbol, escacs, pintacares, actuacions de Balaguer Dance, Holi Party… una gran festa!!!

Moltes gràcies a tots! Alumnes, mestres i famílies… gràcies per haver fet possible una festa d’aniversari com aquesta. 50 anys ho mereixien!!!

Aquí us deixem un vídeo resum.

 

2019, 50è Aniversari de l’Escola Balaguer

Falten poques hores per començar un any nou, un any que ens fa especialment il·lusió a la nostra escola. 2019 és l’any de celebració del nostre 50è aniversari! 

Volem aprofitar aquest moment per presentar-vos el nou logotip de l’escola. Desitgem que us agradi. Per nosaltres representa molt, és una continuïtat dels anteriors i alhora una actualització als nous temps. Així és la nostra escola!

Totes les persones que formem Escola Balaguer us desitgem un bon any 2019!